Profi megoldások a
biztonságtechnikában

Az Electro-Sonic Biztonságtechnika 2007-ben alakult, azzal a céllal, hogy professzionális szinten nyújtson szolgáltatásokat a biztonságtechnika területén.

Tevékenységeink, lakások, irodák, üzletek és ipari létesítmények komplett gyengeáramú és biztonságtechnikai rendszereinek tervezése, kivitelezése, karbantartása – üzemeltetése.

Ügyfeleinknek olyan minőségi szolgáltatásokat – megoldásokat nyújtunk, amelyek kihasználják a modern technológiák által nyújtott lehetőségeket és biztonságosabbá teszik mindennapi életünket.

Beszállítóink felkutatása során olyan partnereket kerestünk, akik minőségi és megbízható eszközöket tudnak munkáinkhoz biztosítani.

Irányelvünk, hogy a megrendelő olyan minőségű, eszközt kapjon, amely igényeit maximálisan ki tudja elégíteni, akár azokat is, amelyek csak az üzembe helyezés után fognak felmerülni, természetesen az adott technológia keretein belül.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatási és termékpalettánkat, és bízunk benne, hogy tudunk segíteni abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb biztonsági megoldást.